Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Butiken stänger den 18/12-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter

 

Köp presenter online på nätet.
Presenter till henne eller presenter till honom
- Vi ordnar med allt.

Klicka här för att köpa en present (Startsidan). >>

Varje Happy Gift är inslagen för hand med varm omsorg. Vi tar hand om allt för att det skall vara så enkelt som möjligt för dig att göra någon glad. Present - Happy Gift

Presenterna, som alla kommer från leverantörer som visar ansvar och/eller passion för sina produkter, läggs i en exklusiv presentbox med lock tillsammans med en liten bok med information om presenten du har valt.

Om du har valt att skriva, så fäster vi ett handgjort kort med ett personligt meddelande fästs på presenten. Inuti presentboxen ligger presenterna mjukt på en bädd av omfamnande silkespapper och SizzlePak.

Även om din Happy Gift inte levereras med limousine, så ser vi till att de skickas just det datum som du vill att de skall komma fram. Antingen till dig, eller direkt till hon eller han som du vill göra glad.

Happy Gift boxen är en present i sig. Vi har tagit fram dessa för att vara fina, starka och hållbara. Samma som de minnen du skapar.

.

Om presenter från Happy Gift

Alla tycker om att få presenter. Vi känner oss uppmärksammade, älskade, uppskattade… Kan det vara lika givande att ge bort en present? Vi hoppas verkligen det!

Vi vill att det skall vara enkelt och mindre tidskrävande att göra någon glad med en present, utan att ge avkall på varken kvalitet eller omtänksamhet.

Vi skickar presenten samma dag om beställningen kommer till oss innan klockan 15:30 på vardagar, annars skickas den första arbetsdagen efter. Detta är då såklart om du inte har angett ett datum till oss då du vill att presenten skall vara framme.

Gratis presentinslagning Din present är såklart alltid inslagen och klar.

De produkter du väljer till din present läggs i våra egna presentboxar på en mjuk bädd av silkespapper och SizzlePak. Det hela avslutas med breda sidenband.

Vad vi vet så finns inte liknande i någon annan butik i Sverige.
 
.      
Ansvarsfulla presenter Unika presenter från leverantörer som visar ansvar för miljön och/eller för det samhälle där de tillverkar eller köper från och har en djup passion för sina produkter.

Med detta så innebär det att din present sällan är massproducerad. De flesta av våra produkter finns inte att köpa i andra butiker.

Eftersom det är viktigt för mottagaren att få reda på hur fin presenten är, så skriver vi ett kort som vi lägger inuti presenten som förklarar produkterna pch hur de skall användas.
 
.      
Handgjort personligt kort Du har möjlighet att skriva ett meddelande till din present. Med detta skapar vi, för hand, ett personligt kort som fäster på sidenbandet. Såklart kostar inte heller kortet något extra.  
       
Köp utan konto Du behöver inte registrera ett konto när du köper presenter från Happy Gift.

Dina personliga uppgifter används endast för att kunna leverera presenten. Undantaget är om du prenumerarar på erbjudanden och uppdateringar, då behålls de uppgifterna.
 
.      
Skickas samma dag - Leverans nästa arbetsdag Snabba leveranser via DHL eller Posten.

Beställningar innan kl 15:30 på vardagar skickas samma dag. Eller välj själv när vi skall skicka paketet.

Om du vill, kan vi skicka presenten direkt till den du vill göra glad.
 
.      
Gratis frakt över 599 kr (ord. från 59 kr) Köper du en present för mer än 599 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

För beställningar under 599 kr kostar frakten endast 59 kr med DHL eller 79 kr med Posten - oavsett hur många produkter du köper eller hur tungt paketet är.
 


Presentnyhet - Välj färg på presentbandet!

De färger som finns att välja bland är:
(Valet gör du i kassan)
Orange band (standard) Rött band Vitt band Svart band
Rosa band Grönt band Lila band  


.

Vad säger våra kunder?Present - Happy Gift

Vi är mycket stolta över att alla våra kunder har varit nöjda med sin present. Här är några av de kommentarer vi har smickrats med:

”Vill verkligen tacka för den fina och snabba servicen. Kommer definitivt att återkomma och rekommendera er till alla jag känner.”
- Sofia

”Jag ville bara tacka igen för att er sida finns och för att ni så snabbt skickade efter fler halsdukar när den jag var intresserad av inte fanns på lager. Det överträffade mina förväntningar och grädden på moset var den fina inslagningen av julklapparna. Pappa blev väldigt glad över halsduken och vantarna, min syster älskar tekoppen och oljan och hennes son är förtjust i nallen. Tack så hemskt mycket för att ni gjorde det så enkelt för mig att önska min familj god jul.”
- Victoria

”Jättefina presenter och dom blev mycket uppskattade! Flera av mina kollegor på personalavdelningen har dessutom frågat om var paketen är beställda.”
- Nina

”Er kundtjänst är Überklass!”
- Henrik

”Presenterna gjorde oss stolta. En perfekt gåva för en perfekt dag. Vi kommer garanterat tillbaka nästa gång vi skall anordna ett större event.”
- Ingemar

”Blev väldigt glad när jag hittade er fina sida bland alla b-varianter av att beställa presenter online och få det skickat! Lyxiga produkter och framför allt: den fina inslagningen!! Hoppas det går bra för er”
- Alexandra


.

Happy Gifts presentkategorier

Happy Birthday Födelsedagspresenter till henne eller till honom  
       
Happy Baby Baby presenter och presenter till nyfödda
 
       
Happy Pampered Kärlekspresenter och presenter för att skämma bort någon  
       
Happy Home Presenter för hemmet och huset  
       
Happy Friendship Vänskapspresenter och Tackpresenter  
       
Skapa en egen Happy Gift Välj en egen presentkombination.  .

Leverantörer & Varumärken

I vårt sökande efter omtänksamma presenter letar vi alltid efter varumärken och leverantörer som visar:
       
Passion för sina produkter Att de använder sig av naturliga råvaror
       
Ansvar för samhället Ansvar för miljön


Våra presenter kommer från:

Amedei - Exklusiv Choklad Bath House - Skönhetsprodukter
KG Design Pip Studio  
Klicka på respektive logo för att gå till tillverkarens hemsida i ett nytt fönster


 


Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
Telefon: 076-0065441
E-post: gladligen@happygift.se
Öppettider: vardagar 08:00-17:00
Facebook : Klicka här

Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
Om Happy Gift
Företagspresenter
Kontakta oss
Betalning
Byte och retur
Frakt & Leverans
Köpvillkor
Lediga Tjänster

Så här går det till
PostenSkicka med DHL
DIBS
Betala med VISA Betala med MasterCard
Betala med PaypalPayson direktbetalning
Payson direktbetalning

Följ oss på Facebook
Följ oss på Pinterest
Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

Happy Gift
(www.happygift.se)
drivs av:
Happygift AB
Org. nr: 556868-3170