Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Butiken stänger den 18/12-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter

 

Köpa Present hos Happy Gift - Så går det till

Present - Happy Gift

1. Välj en present
Det finns två sätt att välja en present hos Happy Gift.
Antingen väljer man ett färdigt paket (i menyn överst på varje sida) eller om du inte hittar en färdig kombination, så väljer du individuella produkter som passar den du vill ge en present till.
Tänk bara på att en present måste kosta mer än 200kr (för att vi skall ha råd att ge dig presentinslagning, kort, och allt annat som finns med i en Happy Gift).

2. Gå till kassan
När du valt din present går du till din kundvagn. Du kommer att få fylla i uppgifter om vart presenten skall skickas och, om du vill, önskemål om när den skall vara framme.
Välj det betalningssätt och leveranssätt som passar dig bäst. Det finns många att välja bland, men alla är både snabba och säkra (vi arbetar endast med PCI certifierade betalningssätt).

3. Presenten levereras
När du har gjort din beställning kommer vi att slå in presenten åt dig. Såklart med en mycket varsam hand för att den skall vara lika fin när den kommer fram som när vi skickar den.
Den inslagna presenten skickas sedan i en ytterlåda för att skydda presenten. Vi lägger till och med lite extra tid på att rosetten skall vara "fluffig" när den kommer fram.

Om du har några frågor om hur det går till, kan du alltid höra av dig till info[a]happygift.se så får du snabbt svar.


Om att navigera i butiken

Så hittar du i butiken

För att underlätta för dig som besökare på happygift.se har sidan försetts med ett antal navigeringsfunktioner. Dessa funktioner hjälper dig som användare att hitta rätt här på happygift.se och göra det så enkelt som möjligt att hitta en bra och passande present.

Huvudmenyn
När du kommer till startsidan på happygift.se ser du högst upp en menyrad med olika alternativ. Här kan du välja bland våra färdiga presentkombinationer efter tillfälle. I menyn finns även ett val ”Skapa en Happy Gift” som har våra presenter ordnade i olika sorters produkter istället för tillfälle. Denna kategorin har även våra individuella presenter där du kan kombinera en egen Happy Gift.
Du kan även, från startsidan eller från varje kategorisida välja presenter efter tillfälle eller mottagare eller välja presenter efter pris, om du  har en budget att utå från.

Sökfunktion
På söksidan, som du hittar i toppen av sidan kan du skriva in särskilda sökord, om du vill ha fram en specifik produkt eller ett särskilt varumärke. Till exempel kan du söka på ”tvål”, för att få upp alla varor med tvål eller om du söker efter ”exfoliering” får du upp alla produkter som har en exfolierande effekt. Du kan i denna funktion även kombinera produkt och pris.

Lägga varor i kundvagnen
När du har hittat en present som du vill köpa, så hamnar varan i varukorgen när du klickar på ”Lägg i kundvagnen”. När du väl har klickat på ”Lägg i kundvagnen” så kommer du till kundvagnen. Du kan handla vidare för att lägga till fler produkter, eller gå direkt till kassan för att slutföra ditt köp. Vill du se vilka presenter du har lagt i kundvagnen, eller ändra i kundvagnen så klickar du bara på ”Kundvagn” uppe till höger.

Slutföra köp
Högst upp i högra hörnet kan du enkelt navigera dig till ditt köp genom att klicka på ”Kassa”. Väl där följer du instruktionerna för att genomföra din beställning. Beställningen genomförs i fyra steg:

1.     Personlig information- Där du enkelt och smidigt kan fylla i dina uppgifter.

2.     Leveransinformation- Där du kan välja två olika leveranssätt, antingen för att skickas med DHL eller med Posten. Här kan du även välja att skicka presenten  till en annan mottagare genom att klicka på knappen ”Ändra adress”, där du fyller i mottagarens adress och kontaktuppgifter.

På denna sida finns även möjlighet att ange ett önskat leveransdatum, om du till exempel vill att presenten skall komma fram just på födelsedagen.  
Nederst på sidan finns ett kommentarsfält. Detta använder du om du vill skriva en hälsning till mottagaren som vi använder när skapar ditt personliga kort. Detta kort fäster vi på presenten så att det är en av de första detaljerna mottagaren ser när hon eller han får presenten.

3.     Välj betalsätt- Där du kan välja bland flera olika betalsätt, bland annat kortbetalning med Visa och Master Card, betala med PayPal och Payson direktbetalning via internetbank.

Om du beställer från ett företag och vill betala med faktura, så ordnar vi såklart med det. Ta i så fall kontakt med oss på info[@]happygift.se eller välj att betala med Payson faktura.

4.     Bekräftelse- Här kan du se den totala kostnaden innan du skickar din beställning. När du har klickat på ”Slutför/Betala” så går du till betalningssidan för den metod du har valt. På denna sidan anger du den information som behövs för att genomföra din betalning. Efter att du slutfört denna kommer du tillbaka till happygift.se för att se att din order är klar. Du får nu även ett bekräftelsemail.Varje Happy Gift är inslagen för hand med varm omsorg. Vi tar hand om allt för att det skall vara så enkelt som möjligt för dig att göra någon glad. Present - Happy Gift

Presenterna läggs i en exklusiv presentbox tillsammans med ett handgjort kort som säger vilken present du har valt. I presentboxen, matchande med sidenbandet, ligger presenterna mjukt på en bädd av omfamnande silkespapper och SizzlePak. Det hela sveps in i breda sidenband som vi fäster, om du har valt att skriva ett meddelande, ett personligt kort från dig.

 


Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
Telefon: 076-0065441
E-post: gladligen@happygift.se
Öppettider: vardagar 08:00-17:00
Facebook : Klicka här

Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
Om Happy Gift
Företagspresenter
Kontakta oss
Betalning
Byte och retur
Frakt & Leverans
Köpvillkor
Lediga Tjänster

Så här går det till
PostenSkicka med DHL
DIBS
Betala med VISA Betala med MasterCard
Betala med PaypalPayson direktbetalning
Payson direktbetalning

Följ oss på Facebook
Följ oss på Pinterest
Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

Happy Gift
(www.happygift.se)
drivs av:
Happygift AB
Org. nr: 556868-3170