Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Butiken stänger den 18/12-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter

 

Köpa företagspresenter och företagsgåvor

Happy Gift säljer presenter till både privata kunder och till företag.

Om du köper för ett företag så är det bra att veta följande:

  • Alla våra priser är inklusive moms
  • Vi skickar presenterna som du önskar. Antingen flera presenter, inslagna i egna paket förstås, i en stor låda till förtaget eller i mindre lådor direkt till de som skall få presenterna. Vi ordnar det så att det passar er bäst.
  • Vi hjälper dig gärna att komponera presenter. Kontakt: info[a]happygift.se).

>> Klicka här för att komma till presenterna.

Att köpa företagspresenter till dina kunder eller anställda har aldrig varit enklare med tillgången på produkter online och med alla kataloger som skickas ut. Men med det stora urvalet av presentidéer kommer också en svindlande mängd val. Innan du ger dig ut för att hitta den perfekta företagspresenten, ta reda på grunderna och vad som gäller.

Ladda gärna ner vår broschyr om företagspresenter, här >>

En studie i USA visar att de vanligaste företagspresenterna är:

  1. Kort eller kalendrar (49%)
  2. Presentkort för en butik eller en restaurang (26%)
  3. Varor med företagets logo (23%)
  4. Frukt-/Matkorg eller en välgörenhetsgåva (båda 18%)
  5. Blommor/växter och vin/sprit (båda vid 10%)

Fördelningen av svenska företagsgåvor ser såklart lite skillnader, men i stort är de dessamma.

Innan du springer ut och köper "beprövade" företagspresenter, överväg dessa åtta tips för att köpa företagspresenter.

- Kontrollera företagets riktlinjer: Många företag och myndigheter kommer har en egen policy som begränsar värdet av en present eller till och med förbjuder gåvor. Var noga med att kontrollera med mottagaren så att de inte behöver returnera presenten.

- Fastställ önskemål: Att veta vad man ska köpa för presenter till kunder eller presenter till anställda är den största utmaningen av att köpa företagspresenter. I många fall är det svårt att känna dina kunder på ett personligt plan. Det bästa är att ringa dina kunder och fråga dem vad de önskar sig, vilka hobbyer de har etc. för att ge dig en bra uppfattning om vad du ska köpa.

- Tänk på kulturella skillnader: Varje land och kultur har sina egna regler för att köpa och ge bort företagspresenter. I Kina, till exempel, får en gåva aldrig slås in i vitt eftersom det symboliserar döden. Rött och gult går däremot alldeles utmärkt. Ge heller aldrig bort en klocka till en kines då ordet låter samma som död, eller något som är fyra till antalet. Present - Happy Gift

- Välj presenter med kvalitet: Alla företagspresenter du skickar reflekterar bilden av ditt företag. Undvik gåvor av lägre kvalitet som kan försämra bilden av ditt företag. Köp kvalitetsprodukter utan att bryta din budget.

- Använd personliga kort: Det är alldeles för lätt i denna datoriserade värld att helt enkelt skicka ett utskrivet kort med din present. Skriv egna hälsningar till varje mottagare.

- Var mån om att presenten slås in ordentligt: Presentinslagningen är lika viktig som att välja rätt företagspresent till dina kunder eller anställda som själva gåvan. Om du köper online, se till att presenten är väl inslagen, det kommer att reflektera ditt värde på kundrelationer.

- Leverera direkt till mottagaren: Även om du har många presenter att ge bort, uppskattas det alltid när presenten levereras direkt till mottagaren. En personligt levererad företagspresent kommer att hålla dig på top-of-mind hos dina kunder och dina anställda kommer att minnas presenten.

- Ta reda på Skatteverkets regler: Skatteverket utgår från att gåvor från arbetsgivaren är skattepliktiga. Dock finns vissa undantag för jul-, jubileums- och minnesgåvor. En företagsjulklapp är till exempel skattefri om värdet inte överstiger 450kr inklusive moms. På skatteverkets hemsida finns uppdaterade regler om vad som gäller.

En företagspresent är en möjlighet att ta kontakt med dina kunder och kan, om rätt utfört, stärka banden. Detsamma gäller presenter till anställda.

Hos Happy Gift kan vi ta hand om hela ert behov av företagspresenter. Allt från att slå in presenterna till att skicka dem till mottagaren. Om ni vill kan vi dessutom trycka er egen logo och egna hälsningar på alla presenter.

Ta kontakt med oss via kontaktsidan om ni är intresserade av en komplett och skräddarsydd lösning.

 


Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
Telefon: 076-0065441
E-post: gladligen@happygift.se
Öppettider: vardagar 08:00-17:00
Facebook : Klicka här

Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
Om Happy Gift
Företagspresenter
Kontakta oss
Betalning
Byte och retur
Frakt & Leverans
Köpvillkor
Lediga Tjänster

Så här går det till
PostenSkicka med DHL
DIBS
Betala med VISA Betala med MasterCard
Betala med PaypalPayson direktbetalning
Payson direktbetalning

Följ oss på Facebook
Följ oss på Pinterest
Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

Happy Gift
(www.happygift.se)
drivs av:
Happygift AB
Org. nr: 556868-3170