Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Butiken stänger den 18/12-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter

 

Köpa födelsedagspresent till flickvän eller pojkvän, sin fru eller man

Om du inte tycker om att shoppa så kan du vara glad over det faktum att du bara behöver köpa en födelsedagspresent en gång om året.Present - Happy Gift

Instruktioner för att köpa en bra födelsedagspresent:
1
Börja tidigt. Ge dig gott om tid för att välja ut en födelsedagspresent som passar. Tänk på att frakten tar ett par dagar när du köper en presenter i en nätbutik.

2
Sätt en överkomlig budget. Klart att du kan betala lite för en födelsedagspresent, men oftast så finns det en gräns när man köper en present till sin bättre hälft.

3
Fundera på din flickväns eller pojkväns personlighet och smak innan du börjar handla. Kombinera din kunskap om vad hon eller han gillar med din budget för att styra ditt val av butiker att handla presenten i.

4
Leta runt i butiken och välj två eller tre perfekta födelsedagspresenter för din fru eller flickvän, man eller pojkvän som passar din budget.

5
Gör en lista over vilka presenter du vill ge. Notera priset och platsen där du hittade din present.

6
Välj den bästa presenten. Ibland kan det vara den mest frustreraden delen av att köpa en födelsedagspresent, så välj bort de som du kan känna dig tveksam om.

7
Genomför köpet och se till att presenten är inslagen.

Tips & Varningar
Fråga din pojkväns eller flickväns familj och vänner om de vill gå ihop för att köpa en minnesvärd födelsedagspresent. Om presenten är till din man eller hustru, kan detta vara svårare. Kanske om hon eller han fyller jämnt.

Jämför priser på liknande produkter för att hitta det bästa erbjudandet. Surfa runt på nätet för att se om du kan få ett bättre pris. Men tänk på att jämföra alla avgifter (frakt, presentinslagning och såklart presenten i sig).

Göm presenten så att det kan vara en överraskning. Glöm inte att gömma kvittot..

Om Happy Gifts födelsedagspresenter (och alla andra presenter)

Alla tycker om att få presenter. Vi känner oss uppmärksammade, älskade, uppskattade… Kan det vara lika givande att ge bort en present? Vi hoppas verkligen det!

Vi vill att det skall vara enkelt och mindre tidskrävande att göra någon glad med en present, utan att ge avkall på varken kvalitet eller omtänksamhet.

Vi skickar presenten samma dag om beställningen kommer till oss innan klockan 15:30 på vardagar, annars skickas den första arbetsdagen efter. Detta är då såklart om du inte har angett ett datum till oss då du vill att presenten skall vara framme.

Gratis presentinslagning Din present är såklart alltid inslagen och klar.

De produkter du väljer till din present läggs i våra egna presentboxar på en mjuk bädd av silkespapper och SizzlePak. Det hela avslutas med breda sidenband.

Vad vi vet så finns inte liknande i någon annan butik i Sverige.
 
       
Unika presenter Unika presenter från leverantörer som visar ansvar för miljön och/eller för det samhälle där de tillverkar eller köper från och har en djup passion för sina produkter.

Med detta så innebär det att din present sällan är massproducerad. De flesta av våra produkter finns inte att köpa i andra butiker.

Eftersom det är viktigt för mottagaren att få reda på hur fin presenten är, så skriver vi ett kort som vi lägger inuti presenten som förklarar produkterna pch hur de skall användas.
 
       
Handgjort personligt kort. Du har möjlighet att skriva ett meddelande till din present. Med detta skapar vi, för hand, ett personligt kort som fäster på sidenbandet. Såklart kostar inte kortet något extra.  
       
Köp utan konto Du behöver inte registrera ett konto när du köper presenter från Happy Gift.

Dina personliga uppgifter används endast för att kunna leverera presenten. Undantaget är om du prenumerarar på erbjudanden och uppdateringar, då behålls de uppgifterna.
 
       
Skickas samma dag - Leverans nästa arbetsdag Snabba leveranser via DHL eller Posten.

Beställningar innan kl 15:30 på vardagar skickas samma dag. Eller välj själv när vi skall skicka paketet.
Om du vill, kan vi skicka presenten till den du vill göra glad.
 
       
Gratis frakt över 599 kr (ord. 59 kr) Köper du en present för mer än 599 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

För beställningar under 599 kr kostar frakten endast 59 kr med DHL eller 79 kr med Posten - oavsett hur många produkter du köper eller hur tungt paketet är.
 
 


Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
Telefon: 076-0065441
E-post: gladligen@happygift.se
Öppettider: vardagar 08:00-17:00
Facebook : Klicka här

Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
Om Happy Gift
Företagspresenter
Kontakta oss
Betalning
Byte och retur
Frakt & Leverans
Köpvillkor
Lediga Tjänster

Så här går det till
PostenSkicka med DHL
DIBS
Betala med VISA Betala med MasterCard
Betala med PaypalPayson direktbetalning
Payson direktbetalning

Följ oss på Facebook
Följ oss på Pinterest
Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

Happy Gift
(www.happygift.se)
drivs av:
Happygift AB
Org. nr: 556868-3170