Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Gäller till och med den 31/7-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter
     
 

Doftspridare i etsat glas, Kamomill från True Grace359 kr
True Grace doftspridare är ett underbart sätt att sprida subtila dofter i ditt rum. En lugnande och rogivande doftspridare med noter av citrus som ger vika för en fyllig parfym av jasmin.

Det eleganta glaskärlet hämtar inspiration från viktorianska apotekareflaskor och är full av underbar doft. Bunten av vasstrå fyller alla rum med en doft som ger konstant värme och atmosfär. Färsk i upp till 10 veckor med en bunt av 20 vasstrå.

[200ml]

Kamomillmattan sträcker sig framåt. En matta av små vita och gula blommor parfymerar promenaden. Egyptierna vördade dessa små skatter och det har odlats i århundraden i trädgårdar som en medicinalväxt. Både lugnande och rogivande, har doften toppnoter av citrus som ger vika för den mer fyllig doft av jasmin.

För att använda doftspridaren tar man helt enkelt den lilla bunten av naturliga vass och vrider dem runt glaskärlets konformade botten. Så snart vassen har fyllts av den doftande oljan kommer de att ge rummet en utsökt doft av kamomill från True Grace.

Village-serien är en speciell blandning av parfymerad olja och naturliga ingredienser. Dessa doftspridare håller ett rum friskt upp till 10 veckor. Paket med 12 vekar, 200ml.
Alltid Gratis inslagning i våra vackra presentboxar med SizzlePak och breda sidenband. Presenter från Happy Gift - Insida
Frakt kostar från 59kr per paket, oavsett hur många, tunga eller stora presenter du beställer.
(Fri frakt vid beställning över 599kr.)
Presenten skickas samma dag om du beställer innan 15:30, annars nästa (var)dag.
Såklart går det även att välja ett datum för leverans i kassan.
       
Backa ett steg Tipsa någon om denna presenten:

Tipsa en vän med e-postDela på FacebookDela på Twitter

 
     
Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
Telefon: 076-0065441
E-post: gladligen@happygift.se
Öppettider: vardagar 08:00-17:00
Facebook : Klicka här

Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
Om Happy Gift
Företagspresenter
Kontakta oss
Betalning
Byte och retur
Frakt & Leverans
Köpvillkor
Lediga Tjänster

Så här går det till
PostenSkicka med DHL
DIBS
Betala med VISA Betala med MasterCard
Betala med PaypalPayson direktbetalning
Payson direktbetalning

Följ oss på Facebook
Följ oss på Pinterest
Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

Happy Gift
(www.happygift.se)
drivs av:
Happygift AB
Org. nr: 556868-3170