Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Butiken stänger den 18/12-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter

 

Information & KöpvillkorVälkommen till villkoren för www.happygift.se. Genom att besöka, registrera eller göra ett köp från vår hemsida accepterar du följande köpvillkor.

Happygift AB är ett svenskt aktiebolag. Företaget innehar F-Skattsedel.

Vårt huvudkontor finns på: Heleneviksvägen 20, 431 36 Mölndal.

Vårt telefonnummer är: +46(0)31-13 98 68

Vår e-postadress är: gladligen@happygift.se

Vårt organisationsnummer är 556868-3170.Följande villkor gäller mellan dig som kund och Happygift AB när du handlar på www.happygift.se:


Innehållsförteckning:
 • Öppettider
 • Ångerrätt och returer - 30 dagars öppet köp
 • Köp
 • Priser, betalning och skatter
 • Betalningsalternativ
 • Särskilda villkor Paysonfaktura
 • Frakt och Leveranser
 • Avbeställningar
 • Retur av felaktiga eller skadade produkter - Reklamation
 • Säkerhet
 • Copyright och varumärken
 • Friskrivning och ansvarsbegränsning
 • Force Majeure
 • Integritets- och Sekretesspolicy
 • Varför vi samlar in kundinformation
 • Hur vi samlar in kundinformation
 • Dela kundinformation med tredje part
 • Att välja bort att få kommunikation från HappyGift
 • Cookies
 • Övrigt
  .

  Öppettider
  Vi har alltid öppet.

  Snabbast svar kan du dock räkna med under:
  Måndag - Fredag: 08:30 - 18:00
  Lördag - Söndag: 10:00 - 16:00
  .


  Ångerrätt och returer - 30 dagars öppet köp
  För att du skall känna dig 100% trygg med ditt köp som kund hos Happy Gift har du 30 dagars öppet köp på våra presenter.

  OBS! 30 dagars öppet köp gäller ej vid betalning med Paysonfaktura. Klicka här för våra Särskilda villkor Paysonfaktura.

  Öppet köp gäller inom 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att presenten och produkterna är i nyskick. Nyskick innebär, förutom att varan ska vara oanvänd och oskadad, också att alla etiketter och kartonger/förpackningar är intakta och oskadade (även presentförpackningen). Returnera ej genom att fästa frimärken, fraktsedlar eller tejp direkt på presentförpackningen. Den blir då skadad och fullt belopp kan ej återbetalas. Förpacka din retur väl så att den inte skadas under transport.

  Förutsatt att varorna är i obrutet, oanvänt och nytt säljbart skick, kan du förvänta dig en full återbetalning eller byte. Vi återbetalar pengarna inom 14 dagar efter godkänd retur.
  Vänligen uppge din orderreferens tillsammans med ditt namn och kontaktuppgifter.

  Returrätt gäller inte för följande varor:
  - Livsmedel
  - Hygienvaror och underkläder
  - Produkter med bäst före datum
  - Kampanj och reavaror

  Du ansvarar för fraktkostnader och fraktrisker när du gör en retur eller använder din ångerrätt efter den lagstadgade ångerrättstiden (14 dagar). Tänk på att du är ansvarig för returförsändelsen till oss. Vi löser ej ut försändelser som inte är fullt frankerade. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

  Returadress:
  Happygift AB
  Heleneviksvägen 20
  431 36 Mölndal
  .

  Köp
  Du måste ha fyllt 18 år för att få handla på www.happygift.se. Genom att du skickar din beställning samtycker du till att namn och personuppgifter registreras i vår kunddatabas.
  .

  Priser, betalning och skatter
  Alla priser är angivna i svenska kronor och är inklusive moms. Den gällande momssatsen för livsmedel är 12% och 6% för böcker exklusive fraktkostnad samt för övriga varor 25% exklusive fraktkostnad.

  Inga andra avgifter tillkommer om betalning sker med VISA, Mastercard, Payson Direkt eller PayPal. Vid fakturabetalning med Payson Faktura tillkommer en fakturaavgift på 39 SEK.

  Alla betalningar skall göras i svenska kronor. Vi accepterar för närvarande Visa och Mastercard, direktbetalningar via Payson, fakturabetalning via Payson och betalning via PayPal. Betalningar med kreditkort registrerade utanför Sverige kommer att faktureras i svenska kronor till de växlingskurser som rådde vid tidpunkten för beställningen.

  Förpackningskostnader är inkluderade i Happy Gifts priser.

  Minimiorder per beställning är 200 SEK.

  Happygift AB reserverar sig för eventuella fel, exempelvis prisuppgifter, som kan uppstå i butiken. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.
  .

  Betalningsalternativ
  HappyGift.se hanterar inga kortuppgifter utan det sköts helt av PCI-certifierade DIBS, Payson eller PayPal beroende på vilken betalningslösning du väljer.

  Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder. Välj den metod som passar dig bäst när du kommer till kassan, innan du bekräftar köpet.
  Betalning av dina presenter
  - Kortbetalning - Visa och MasterCard
  Happygift AB använder sig av en säker betallösning med DIBS tjänster vilka har en garanterad hög säkerhet och är enkla att använda. Betalning kan ske med Visa och Mastercard. DIBS använder 3D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) för extra säkerhet. Pengarna reserveras på kundens konto och dras, vanligen, visa & mastercardinom 24 timmar från det att kunden har lagt sin beställning. Observera att varorna skickas först då korttransaktionen är genomförd och betalningen har nått Happygift AB. Ingen avgift tas ut vid kortbetalning.

  - Betala enkelt med PayPal
  PayPal är ett enkelt, bekvämt och säkert sätt att betala sina varor på nätet. Du betalar dina inköp med ett par enkla knapptryckningar. Du väljer om pengarna ska dras ifrån ditt kreditkort (VISA, Mastercard, American Express) eller från ditt befintliga PayPal-saldo. Godkänd valuta: SEK, EUR.PayPal

  Fördelar med PayPal:
  • Snabbt – pengarna överförs omgående till mottagarens PayPal-konto. Du behöver aldrig vänta till nästa bankdag eller invänta kontoutdrag via posten.
  • Enkelt – betalningen sker med ett par knapptryckningar. Du behöver inte ange ditt kortnummer varje gång du ska handla.
  • Säkert – dina kontouppgifter och kortnummer visas inte för den du gör affär med eftersom din e-postadress används istället för kontonummer.
  • Globalt – mer än 100 miljoner användare världen över har gett PayPal sitt förtroende.
  • Gratis – att betala för inköp och skicka pengar via PayPal till vem som helst som har en e-postadress.
  Läs vidare: www.paypal.com/se

  - Betala med Payson
  Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

  Payson Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

  Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

  Läs mer om Payson här: www.payson.se

  - Betala med Paysonfaktura
  Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en avgift om 39 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
  .
  Särskilda villkor Paysonfaktura
  OBS! 30 dagars öppet köp gäller ej vid betalning med Payson Faktura. Istället gäller din rätt att, enligt lag, ångra köpet inom 14 dagar.

  OBS! Presenten kan endast skickas till den person som beställer vid köp med Paysonfaktura. Denna adress skall vara densamma som den folkbokförda adressen. Payson kräver detta för säkerhet och för att undvika bedrägeri.

  Om Paysonfaktura
  Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 39 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

  Information om ångerrätt
  Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

  Information om pantsättning
  Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

  .

  Frakt och Leveranser
  Happy Gifts mål är alltid att skicka varorna samma dag som beställningen inkommer (gäller vardagar). Snabba presenter budas med dhl leveranser ser Happy Gift som en självklarhet. Normal leveranstid är därför redan nästa arbetsdag, men som mest 1-3 arbetsdagar (Om du har valt ett annat leveransdatum i din beställning, så är det såklart detta vi använder). Om det skulle det bli en fördröjning av försändelsen kommer Happy Gift att kontakta kunden. En sådan fördröjning kan exempelvis bero på att fel lagervärde är registrerat i butiken, eller att vår fraktleverantör ej kan tillgodose önskemålet.

  Happygift AB skickar varorna som paket inom Sverige. I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda leveranser till andra länder.

  Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar orsakade av fraktföretaget, för närvarande Posten eller DHL.

  Om du har beställt men inte hämtat ut din försändelse, eller mottagaren om du skickar till någon annan, innan den går i retur till Happygift AB (14 dagar) kommer vi att fakturera kunden 350 SEK för hantering av varorna samt den faktiska kostnaden för returfrakten. Den faktiska kostnaden för returfrakten beror på försändelsens storlek samt vikt. Happy Gift tar ej ansvar för varor som skadats på grund av ej uthämtade försändelser.

  Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter lämnats.
  Leverans med Posten
  DHL och Posten
  Med DHL används Service Point, alltså utlämningsställe, Home Delivery där paketet lämnas personligen av DHL (läs mer nedan) och Paket för att skicka till en företagsadress. Om du väljer Posten så lämnas det i brevlådan i de fall detta är möjligt. Om det inte är möjligt att lämna presenten i brevlådan, så lämnas paketet ut från en av Postens utlämningsställen. Alternativen aviseras med ett SMS i de fall där kunden angett ett mobilnummer.
  .
  DHL Home Delivery (Hemleverans)
  Med DHL HOME DELIVERY erbjuder vi marknadens mest flexibla och pålitliga tjänst för hemleveranser. En tjänst som bland annat erbjuder kvällskörning, inbärning, returer och en mängd andra tillval som ger dig full flexibilitet.

  Du har såklart full spårbarhet av ditt paket via DHLs hemsida.

  DHL HOME DELIVERY erbjuder rikstäckande hemleveranser av styckegods till privatpersoner. Nedan listade orter med omnejd är ett urval av de platser som trafikeras.
  Borlänge Lidingö Tibro
  Borås Linköping  Trelleborg
  Eskilstuna  Luleå Trollhättan 
  Falköping Lund Tumba
  Falun Malmö Täby
  Gotland Mölndal Uddevalla
  Gävle Norrköping  Umeå
  Göteborg Norrtälje Uppsala
  Halmstad Nyköping Vallentuna
  Helsingborg Oskarshamn Vänersborg
  Hässleholm Skara Värnamo
  Jönköping Skellefteå Västerås
  Kalmar Skövde Växjö
  Karlstad Stockholm Örebro
  Kristianstad Sundsvall Örnsköldsvik
  Kungsbacka Södertälje Östersund
  .

  Avbeställningar
  Om du vill annullera din beställning av någon anledning, ring oss på 076-0065441 eller kontakta oss via e-post på gladligen@happygift.se innan 15:00 samma dag som din beställning.

  Om din Happy Gift redan har skickats kan den fortfarande returneras till oss på nedanstående adress inom 14 dagar från mottagandet (dock ej livsmedel). Vi ser gärna att du kontaktar oss så snart som möjligt efter ångrat köp. Skicka e-mail till gladligen@happygift.se med ditt kundnummer, order-/fakturanummer och vilken vara det gäller. Vi skickar därefter ett e-mail med information.

  Förutsatt att varorna är i obrutet, oanvänt och nytt säljbart skick, kan du förvänta dig en full återbetalning eller byte. Vi återbetalar pengarna inom 14 dagar efter godkänd retur.

  Du ansvarar för fraktkostnader och fraktrisker när du gör en retur eller använder din ångerrätt. Det är en bra idé att skicka paketet som rekommenderat brev, för att vara säker på att varan inte skadas under leveransen. OBS! Spara kvittot du får av Posten, här finns ett kollinummer som används för spårning av ditt paket. Tänk på att du är ansvarig för returförsändelsen till oss. Vi löser ej ut försändelser som inte fått returnummer från oss och/eller inte är fullt frankerade. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

  Returadress:
  Happygift AB
  Heleneviksvägen 20
  431 36 Mölndal
  .

  Retur av felaktiga eller skadade produkter - Reklamation
  Vi hoppas att du aldrig har anledning att läsa denna del av våra köpvillkor.

  Som konsument har du 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Har du som konsument betalat i förskott och vill häva ditt köp på grund av en försenad leverans eller ett oönskat köp återbetalar vi dina pengar inom 30 dagar.

  I händelse av att innehållet i din Happy Gift är felaktiga, oriktiga eller skadade på något sätt, följ returproceduren ovan inom 14 dagar efter leverans. För produkter som har en längre hållbarhet gäller reklamationsrätten i tre år från att leveransen har tagits emot.

  Vid återsändelse av en felaktig eller skadad vara står Happy Gift för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig. Ett fotografi på den skadade varan skall bifogas i mailet.

  I detta fall kommer vi naturligtvis att återbetala kostnaden för returporto utöver den ursprungliga kostnaden för dina varor. Vi återbetalar pengarna till dig senast 30 dagar efter godkänd retur.
  .

  Säkerhet
  Vi går mycket långt för att garantera säkerheten för dina beställningar.

  Online-betalningarna görs i en säker miljö och vår online-butik underhålls på en säker server. Alla korttransaktioner behandlas av DIBS och av PayPal, för du skall kunna ha fullt förtroende för att vår butik är säker.

  För din trygghet uppfyller Happygift AB helt med konsumentköplagen, e-handleslagen, personuppgiftslagen (PUL) samt distans- och hemförsäljningslagen.

  Vänligen kontakta oss om du har några funderingar om betalningar eller säkerhet.
  .

  Copyright och varumärken
  Innehållet på dessa sidor (inklusive och utan begränsning alla beskrivningar, bilder, fotografier, design, bilder, logotyper, grafik och skriven text) är Happygift ABs copyright. Kopiering, modifiering, reproduktion eller inkorporering av delar av eller hela material på denna webbplats i någon form är förbjudet med det enda undantaget att du kan skriva ut och ladda ner utdrag för att använda denna webbplats eller göra en beställning med Happygift AB

  Happy Gift och logotypen är varumärken hos Happygift AB.
  .

  Friskrivning och ansvarsbegränsning
  Medan Happygift AB strävar efter att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt, så garanterar vi inte dess riktighet eller fullständighet. Happygift AB ansvarar inte för eventuella fel eller brister eller för resultat från användningen av sådan information. Vi kan göra ändringar i material på denna webbplats, eller till produkter och priser beskrivs i den, när som helst och utan förvarning.

  Materialet på denna webbsida tillhandahålls utan några garantier, villkor eller någon uppgift i allmän lag. I den utsträckning tillämplig lag tillåter friskriver vi alla garantier, villkor eller uppgifter av alla slag inklusive, utan begränsning, de villkor lagen kräver med avseende på tillfredsställande kvalitet, exakthet, lämplighet för visst syfte och tillämpning av skälig omsorg och skicklighet.

  Medan Happygift AB vidtar alla rimliga åtgärder för att tillhandahålla en effektiv och pålitlig service, vi kan inte garantera att din användning av webbplatsen kommer att vara oavbruten och felfri. Vi kommer inte att hållas ansvarig för eventuella störningar, förlust av eller förvanskning av något material i transit, eller förlust av eller förvanskning av data när hämtas till datorsystem. Dessutom är Happygift AB varken ansvarig eller ansvarig för din användning av andra webbplatser som kan nås via länkar på denna webbplats.

  Hela Happygift ABs ansvar enligt eller i samband med avtal för alla produkter som omfattas av dessa villkor gäller, skall inte överstiga priset på produkterna.
  .

  Force Majeure
  Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilken ej kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Happygift AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.
  .

  Integritets- och Sekretesspolicy


  Läs vår integritets- och sekretesspolicy noggrant. Det gäller för alla som besöker, registrerar eller köper från Happy Gifts webbsida.

  På Happy Gift, har vi åtagit oss att respektera och skydda din integritet. Vi vill att du ska vara helt klar över vilken information vi samlar in från dig, varför vi samlar in den och hur dessa uppgifter kommer att användas.
  .

  Varför vi samlar in kundinformation
  Vi samlar kundinformation enbart för att vi ska göra två saker; behandla dina beställningar och för att förbättra din shoppingupplevelse.
  .

  Hur vi samlar in kundinformation
  När du besöker, registrerar eller köper presenter från Happy Gifts hemsida, ber vi dig om information som ditt namn, kontaktuppgifter och betal- eller kreditkortsinformation.

  Vi kan också samla in och studera information om hur besökare och kunder använder vår webbplats. Detta hjälper oss att fortsätta att förbättra upplevelsen av att handla hos www.happygift.se.

  Vi kommer att använda information som vi samlar in om dig lagligen i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).
  .

  Dela kundinformation med tredje part
  För att kunna handla hos oss måste man registrera sig som kund. Kundens personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). I enlighet med distansavtalslagen måste de kunder som handlar av oss på Happygift AB (www.happygift.se) vara över 18 år.

  Den enda information vi delar med tredje part är den som krävs för att kunna leverera presenten.
  .

  Att välja bort att få kommunikation från HappyGift
  Vi kan skicka dig information om nya produkter eller erbjudanden. Du kan välja att avregistrera dig från dessa meddelanden när som helst efter genom att meddela oss via e-post eller skriver till oss på Happygift AB, Heleneviksvägen 20, 431 36 Mölndal. (Även om det skulle göra oss mycket ledsna.)

  Observera att vi fortfarande kommer att behöva kontakta dig via e-post för att bekräfta och lösa eventuella frågor som härrör från specifika order du gör från Happy Gift.
  .

  Cookies
  Cookies används av Happygift AB för att ge oss bland annat besöksstatistik och för att följa vilka varor som läggs i kundvagnen. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsare, detta kan dock resultera i att du inte kan se allt på www.happygift.se, heller inte använda vissa funktioner. Läs mer om cookies här: www.pts.se

  Cookies ger oss ingen information om dig som användare och den kan inte heller förmedla några virus till dig.
  .

  Övrigt
  Vid eventuell slutförsäljning av vara eller missberäkning av antal lagervaror har Happygift AB rätt att häva köpet och återbetala ev. inbetalningar gjorda av kund. Vi tar i så fall kontakt med dig för att hitta den bästa lösningen, om detta är att välja en annan vara eller för att få betalningen tillbaka.

  Det viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning. Happy Gift reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.


  Några frågor?
  Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi vill att du ska känna dig trygg och glad över shoppa hos Happy Gift.


 •  


  Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
  Telefon: 076-0065441
  E-post: gladligen@happygift.se
  Öppettider: vardagar 08:00-17:00
  Facebook : Klicka här

  Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
  Om Happy Gift
  Företagspresenter
  Kontakta oss
  Betalning
  Byte och retur
  Frakt & Leverans
  Köpvillkor
  Lediga Tjänster

  Så här går det till
  PostenSkicka med DHL
  DIBS
  Betala med VISA Betala med MasterCard
  Betala med PaypalPayson direktbetalning
  Payson direktbetalning

  Följ oss på Facebook
  Följ oss på Pinterest
  Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

  Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

  Happy Gift
  (www.happygift.se)
  drivs av:
  Happygift AB
  Org. nr: 556868-3170