Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Butiken stänger den 18/12-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter
     
 

Baby Body Lotion från Sophie la girafe179 kr
En mild, fuktgivande och närande bodylotion, särskilt framtagen för babyhud. Denna näringsrika, ändå lättapplicerade och snabbabsorberande lotion mjukgör barnets hud och stärker hudens egna naturliga skydd.

[150ml]

Vitt te skyddar huden. Jojobaolja och sheasmör återfuktar huden och ger den ett tunt fuktbevarande och skyddande skikt. Lavendelvatten lindrar och förebygger hudirritationer.

Användning: Applicera en liten mängd lotion på huden, massera försiktigt in den. Ett snabbt sätt att applicera lotionen på ett aktivt barns hud, är att applicera en liten mängd lotion i handflatorna och gno dem mot varandra så att lotionen fördelas jämnt och sedan stryka med händerna över barnets hud.

Om Sophie la Girafe
Sophie la Girafe har stått för säkerhet och tillförlitlighet i mer än fem årtionden.

En fransk klassiker är den handgjorda bitringen som lindrar babyns symptom vid tandsprickning och stimulerar babyns alla sinnen redan från 3 månaders ålder. Sophie la Girafe är tillverkad av naturligt gummi och färgad med livsmedelsfärg. Den uppfyller de strängaste säkerhetskriterier i de länder där produkten säljs.

Sophie la Girafe är ett utmärkt val, inte bara för barnet utan också för miljön.

Sophie la Girafe Baby -produkter innehåller ingredienser av högsta kvalitet, hämtade från hela världen. Våra produkter passar för babyns känsliga hud.

Deras produkter bygger på en kombination av know-how, som inspirerats från gamla hudvårdstraditioner, och nya framsteg inom hudvård, som en reaktion på vår föränderliga omgivning. Alla produkter har genomgått dermatologiska tester för att garantera deras säkerhet.

Ecocert-etiketten garanterar våra produkters naturliga renhet, liksom tillverkningsprocessens ekologiska och etiska natur. I sin egenskap av småbarnsföräldrar, är hållbarhet och etik grundtankarna för tillverkarna av Sophie la Girafe Baby -produkter.Alltid Gratis inslagning i våra vackra presentboxar med SizzlePak och breda sidenband. Presenter från Happy Gift - Insida
Frakt kostar från 59kr per paket, oavsett hur många, tunga eller stora presenter du beställer.
(Fri frakt vid beställning över 599kr.)
Presenten skickas samma dag om du beställer innan 15:30, annars nästa (var)dag.
Såklart går det även att välja ett datum för leverans i kassan.
       
Backa ett steg Tipsa någon om denna presenten:

Tipsa en vän med e-postDela på FacebookDela på Twitter

 
     
 Dina senast besökta presenter  
Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
Telefon: 076-0065441
E-post: gladligen@happygift.se
Öppettider: vardagar 08:00-17:00
Facebook : Klicka här

Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
Om Happy Gift
Företagspresenter
Kontakta oss
Betalning
Byte och retur
Frakt & Leverans
Köpvillkor
Lediga Tjänster

Så här går det till
PostenSkicka med DHL
DIBS
Betala med VISA Betala med MasterCard
Betala med PaypalPayson direktbetalning
Payson direktbetalning

Följ oss på Facebook
Följ oss på Pinterest
Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

Happy Gift
(www.happygift.se)
drivs av:
Happygift AB
Org. nr: 556868-3170