Gratis Presentinslagning TOTAL UTFÖRSÄLJNING -- Använd koden "HAPPY50" för 50% på allt i butiken (Butiken stänger den 18/12-2017)
Leverans av presenter Betalning av presenter

 

En present handlar om att ge lite glädje

Vi på Happy Gift Vi är mycket glada över att du är här. Och med tanke på att vi vill - mer än något annat - göra människor glada, hoppas vi att du kommer att bli nöjd med vad du hittar i butiken.

Du ger för att fira någon som står dig nära, för att bekräfta en vänskap, för att fira en ny början, för att tacka en kollega, för att visa uppskattning till en familjemedlem, för att få kontakt med en kär vän, för att berömma framgångar, för att ge lite uppmuntran - eller bara för att det är en glädje att ge.

Vi väljer endast produkter från leverantörer som visar ett ansvar för miljön och de som använder produkterna samt att de visar en passion för sina produkter.

Present - Happy GiftDetta innebär ofta att de kommer från mindre leverantörer. Men det innebär även att presenterna är ovanliga, överraskande och vackert utformade för att säkerställa de gåvor du ger skapar ett speciellt tillfälle när de öppnas.
Happy Gift ger dig:
Exklusiv presentinslagning Din present är alltid inslagen och klar.
De produkter du väljer till din present läggs i våra egna presentboxar på en mjuk bädd av silkespapper och SizzlePak. Det hela avslutas med breda sidenband.

Vad vi vet så finns inte liknande i någon annan butik i Sverige.
 
     
Present samma dag Snabba leveranser via DHL eller Posten.
Beställningar på vardagar skickas samma eller nästkommande vardag. Eller välj själv när vi skall skicka paketet.

Om du vill, kan vi skicka presenten till den du vill göra glad.
 
     
Säkra betalningar Snabb, säker och enkel beställning. Du behöver inte bekymra dig för öppettider, bankomater eller lång kassakö. Dina uppgifter är säkrade genom PCI-certifiering.  
     
Presentkort Möjlighet att skapa ett personligt kort som vi skapar för hand och fäster på sidenbandet. Gratis, såklart.  
     
Unika presenter Unika presenter från leverantörer som visar ansvar för miljön och/eller för det samhälle där de tillverkar eller köper från och har en djup passion för sina produkter.

Med detta så innebär det att din present sällan är massproducerad. De flesta av våra produkter finns inte att köpa i andra butiker.

Eftersom det är viktigt för mottagaren att få reda på hur fin presenten är, så skriver vi ett kort som vi lägger inuti presenten som förklarar produkterna pch hur de skall användas.
 
     
Presentrådgivning Hjälpsam presentrådgivning via chatt (nere till höger på sidan, syns om vi inte är online), email på gladligen[a]happygift.se eller per telefon på 076-0065441.  


Vi hoppas att du trivs i butiken.


Alexandra och Hans
Klicka här för att köpa presenter.
 
Kundtjänst Information Trygghet & Betalsätt Följ Happy Gift Om Happy Gift
Telefon: 076-0065441
E-post: gladligen@happygift.se
Öppettider: vardagar 08:00-17:00
Facebook : Klicka här

Happy Gifts kundtjänst fokuserar på att alla kunder ska känna sig väl bemötta och trygga med sina köp. Därför kan du som kund alltid kontakta kundtjänst om du har frågor, vare sig det gäller frågor om ditt köp eller något annat i samband med din köpupplevelse.
Om Happy Gift
Företagspresenter
Kontakta oss
Betalning
Byte och retur
Frakt & Leverans
Köpvillkor
Lediga Tjänster

Så här går det till
PostenSkicka med DHL
DIBS
Betala med VISA Betala med MasterCard
Betala med PaypalPayson direktbetalning
Payson direktbetalning

Följ oss på Facebook
Följ oss på Pinterest
Happy Gift är en presentbutik på nätet. Vårt mål är att hjälpa dig att göra någon glad.

Våra presenter är alltid inslagna i exklusiva presentboxar där produkterna du väljer läggs på en mjuk bädd av SizzlePak och silkespapper. Det hela försluts med breda sidanband där i även fäster ett personligt kort från dig.

Happy Gift
(www.happygift.se)
drivs av:
Happygift AB
Org. nr: 556868-3170